Der kan være mange årsager til stress, et usundt liv kan være en af dem


Der findes mange årsager til stress og et usundt liv er en af dem. Motion er nok en af de vigtigste forebyggende faktorer til stress, så hvis man ikke får motion overhovedet, så er man mere udsat for at blive ramt af stress, end hvis man bare bevæger sig og får pulsen op blot en halv time om dagen.

Årsager til stress skal gerne identificeres hurtigt, så man kan komme i gang med behandling for at undgå at blive ramt af stress. En god behandler vil tage udgangspunkt i hele din tilværelse og se hvad der er galt i dit liv. Det kan være mange ting, som f.eks. for meget arbejde, et problematisk parforhold, dødsfald i din nærmeste familie, besværlige børn, for lidt motion m.m.

Det er svært at sige præcist hvilke årsager til stress, der er de mest almindelige, men det er ofte en kombination af de ovenstående ting der udløser stress. Oftest er det ikke én ting alene, men flere ting til sammen, som eskalerer og forårsager stress. Man skal derfor passe på, at tingene ikke hober sig op.

Finanskrisen har også været en af de hyppigste årsager til stress i mange danske hjem. Fyringsangsten kan bringe stress frem hos mange mennesker og det er naturligvis også meget forståeligt. Usikkerhed i tilværelsen er en hyppig årsag til, at mange mennesker går ned med stress. Det bedste er, at man tager sin tilværelse op til revision en gang imellem. Lever man et sundt liv? De fleste mennesker ved godt hvad et sundt liv er, så man kan hurtigt drage en konklusion og foretage de nødvendige rettelser, hvis de er nødvendige.


Sorry, comments are closed!