Avosol har holdt min smidighed vedlige


Jeg er efterhånden ikke ligeså smidig som jeg har været. Fra jeg var 18 til 35 år dansede jeg rigtig meget. Jeg elskede det og det gjorde min krop også, for dansen gjorde min krop meget smidig. Nu er det Avosol, der sørger for at min krop er  smedig.

Jeg runder snart de 50 år, og selvom lysten til at danse ikke bliver mindre, så gøre bevægeligheden det. Jeg stoppede med at danse, efter jeg havde fået mit 4. og sidste barn. Der var simpelthen ikke tid til det mere. Da jeg stoppede kunne jeg efter kort tid mærke at min krop ikke var lige så smidig, som den havde været mens jeg dansede – og det er dér Avosol kommer ind i billedet.

Jeg havde kun tid og overskud til at danse en gang om ugen. Det udnyttede jeg selvfølgelig, men efter 5 år fik jeg en å så grim knæskade, som har forhindret mig i at danse lige siden.

I løbet af de 5 år, hvor dansen var i billedet, tog jeg selvfølgelig ikke Avosol, men jeg gik straks i gang med det igen, da jeg stoppede med at danse. Det er jeg meget glad for at jeg gjorde, for denne gang kunne jeg slet ikke mærke på min krop at den stoppede med at være smedig, efter jeg stoppede med at bevæge mig ligeså meget som jeg havde været vant til i mange år. Det hele er takket være Avosol.


Sorry, comments are closed!