Blandt den gule plante Rosenrod i Norges fjelde


RosenrodSolen skinner fra en skyfri himmel. Lærken flyver glad og livligt et godt stykke over jeres hoveder. Der er en let og behagelig brise i luften, der får håret til at hvirvle og din nederdel til at løfte sig fra gang til anden. Din kæreste og dig er på besøg hos mormoren, som bor idyllisk oppe i de norske fjelde. I går hånd i hånd udover markerne. I fjanter og har det sjovt. I græsset opdager i en mindre plantage af små, gule planter. De gule planter har fede trekantformede blade hele vejen op af stænglen, som til forveksling kunne minde om bladene på Alo Vera planten. Øverst på planten springer en gul blomst – som til forveksling kunne minde om et lille, farverigt fyrværkeri. Planterne er omtrent 30 centimeter høje. I sætter Jer ved den lille plantage af gule planter og plukker en op og ser nærmere på den. Din kæreste tager pludselig din hånd og tager planten i munden. Han lader som om, han vil fri. Du falder sammen af grin blandt planterne og det er som om, at I forelsker Jer på ny.

Den gule plante med helbredende kræfter

Tilbage i mormorens hus tager I hendes botanik-leksikon frem. Ved siden af ligger den gule plante. I finder frem til, at planten hedder Rosenrod. I undersøger planten nærmere og finder snart ud af, at Rosenrod er en plante, som man mener, har både en masse sundhedsmæssige og helbredende virkninger. Ja faktisk er der mange og lange debatter og indlæg om Rosenrod på nettet. I Rosenrods stængler findes der en ekstrakt, som bruges til at udvinde naturmedicin. Man kan få Rosenrod som et naturmiddel både i kapselform og tabletter. Det siges, at Rosenrod har helbredende kræfter, fordi den blandt andet indeholder en masse antioxidanter, som kan modvirke stress, træthed, hovedpine, medvirke til bedre hukommelse og dertil kan ekstrakten fra Rosenrod stabilisere blodtrykket og virke kræftforebyggende. Det er jo nærmest en mirakel plante.

Da I nogle dage efter vender hjem til Danmark og den normale, travle hverdag med job, indkøb og opvask melder sig en træthed i hele kroppen, og du kommer pludselig i tanke om alle de gode ting, som rosenroden kunne afhjælpe og modvirke – herunder blandt andet træthed og stress. På Natur&Helse kan man købe Rosenrod som et naturlægemiddel, der kommer i kapsler. Oven i købet er det ikke engang særligt dyrt. Tabletterne indeholder udover ekstrakt fra Rosenrod også chilipulver og Guarana. Sidstnævnte er en plante fra Brasilien, som er rød og som blandt andet bruges som en ingrediens i energidrikke. Du beslutter dig for at prøve det af.

Det siges, at Rosenrod kan øge vitaliteten

Efter du har trykket på bestil-knappen og betalt med dine dankortoplysninger, sætter du dig tilbage i stolen og lukker øjnene og kommer til at tænke på den dag i Norge, hvor dig og dine kæreste opdagede den mystiske plante Rosenrod. Det var som om, at i lige der blandt plantagen af Rosenrod blev forelsket på ny. Og nu du tænker dig om en ekstra gang, så har du da også læst noget om, at planten kan øge vitaliteten og dermed intensiteten i et forhold. Der skete i hvert fald noget med sekslyst, vitalitet og kærlighed, deroppe blandt de gule Rosenrod i Norge – om det rent faktisk var rosenroden, der var skyld i det, er stadig uvist, men lige nu glæder du dig til at modtage tabletterne med Rosenrod med posten.


Sorry, comments are closed!