En masse kosttilskud


Jeg har en veninde, som er en rigtig helsefreak, og hun snakker altid om diverse urter og kosttilskud, hun for tiden tilføjer sine daglige måltider, og hun har altid sat sig rigtig godt ind i, hvilke egenskaber, de forskellige midler har.

Der er ikke det kosttilskud, hun endnu ikke har prøvet, og hun ved alt, hvad der er værd at vide om urter og helse. Til en vis grad, er det meget interessant at høre hende fortælle om det sidste nye indenfor helseverdenen, når nu hun ved så meget.

Hun har mange gange foræret mig forskellige former for kosttilskud, og jeg har været ganske tilfreds med langt de fleste af dem. Jeg gider bare ikke gå så meget op i det, som hun gør, så jeg fortsætter aldrig kuren, når hendes gaver er sluppet op.

Jeg forsøger i stedet bare at leve sundt, og jeg tænker da også over, hvad min mad indeholder, inden jeg putter det i munden. Men jeg er slet ikke på niveau, når det gælder helse og urter og den slags, med min veninde.


Sorry, comments are closed!