EPA-GLA, meget mere end blot fiskeolie!


EPA-GLA+220-pEPA-GLA er et unikt kombinationspræparat, der indeholder kombinationsolierne Peroxid < 0,5 – Totox 3,6. EPA-GLA er et præparat, der har et unikt indhold af de livsvigtige og essentielle fedtsyrer Omega-3 & Omega-6 i deres højeste form – med andre ord i den form hvor de bedst optages bedst af kroppen – hvilket betyder, at de har en reel effekt. Derudover indeholder EPA-GLA Omega-9 fedtsyrer og GMO-fri Lecithin. 

Samtlige af EPA-GLAs fedtsyrer har med deres høje form vist sig, i talrige forsøg, at have en afgørende effekt for et godt helbred, da de har betydning for adskillige livsvigtige processer i kroppen. For eksempel viser en masse nylige studier på verdensplan, hvor gavnlige flerumættede fedtsyrer i deres højeste form er for vores helbred. For eksempel viser studierne, at de flerumættede fedtsyrer der findes i EPA-GLA har en gavnlige indvirkninger på en lang række organer og tilstande, som for eksempel:

  • EPA-GLA er godt for dine øjne
  • EPA-GLA gavner din indlæringsevne
  •  EPA-GLA er godt for din hud
  • EPA-GLA sænker indholdet af fedt (triglycerid) i blodet
  • EPA-GLA reducerer og modvirker fedtaflejringer (også kaldet plakaflejringer) i blodårerne

Derudover vil andre vitale virkninger fra EPAs indhold af flerumættede fedtsyrer i deres høje form kunne føjes til listen i de næste par år, da de mange positive resultater har indledt endnu flere undersøgelser og studier herom.

EPA-GLA under konstant udvikling

Sammensætningen af EPA-GLAs indhold, af blandt andet flerumættede fedtsyrer, justeres altid i overensstemmelse med laboratoriets nyeste viden om menneskets dagsbehov for fedtsyrer. Som det ser ud nu, så er den anbefalede dosis af EPA-GLA 4 kapsler dagligt.

Ved dagligt at indtage EPA-GLA kapsler med fiskegelatine, vil det for eksempel bidrage gunstigt til din krops hjertefunktion og generelle sundhed og velvære. EPA-GLA er et godt supplement til dit øvrige indtag af fisk, hvis du spiser efter de officielle kostråd fra Fødevarestyrelse, som siger at du helst skal spise fisk 2 gange om ugen.

EPA-GLA godt for gravide

EPA-GLA har et unikt indhold af de gavnlige fedtsyrer, hvilke er yderst gavnlige både under graviditet og amning. EPA-GLA giver et solidt og sundt fundament for barnets opvækst, netop på grund af kapslens gavnlige effekt på både indlæringsevnen, huden, kredsløbet, øjnene samt blodets samlede fedtstofbalance samt mange andre vitale virkninger. Som gravid kan du altså roligt tage 2 – 4 styks EPA-GLA kapsler fordelt over dagen.

Produktionen af EPA-GLA

Udover at EPA-GLA er lidt af et vidundermiddel, så er det også bæredygtigt hele vejen igennem. Fiskeolie i EPA-GLA kommer hovedsagligt fra ansjoser fra den kolde og næringsrige Humbolt-strøm, der løber langs Sydamerikas vestkyst. Fiskebestanden vækster hurtig, og det skønnes at bestanden fornyes ca. 2 gange årligt. Fiskeolien i EPA-GLA er certificeret af miljøorganisationen Friend of the Sea, hvorfor producenten kan garantere, at fiskeolien stammer fra bæredygtigt fiskeri, samt at fiskeriet ikke påvirker hverken havbund eller medfører overfiskede bestande. Derudover betyder certificeringen, at de er underlagt strikse regler og miljøkrav, der skal overholdes for at minimere klimapåvirkningen.


Sorry, comments are closed!