Eye Q fiskeolie kapsler – Kosttilskud til hele familien


Jeg har en søn på 5 år, der har ADHD, som også er kendt som sygdommen Damp. Der er lavet flere undersøgelser med specielt ADHD-børn og Eye Q, som har vist at have en gavnlig effekt på sygdommen. Jeg har derfor valgt at give ham Eye Q fiskeolie. Det er utroligt, hvor god en effekt det har på ham, så det vil jeg gerne anbefale alle, der også har børn med ADHD.

Det er ikke kun min søn, der dagligt får Eye Q kapsler. Min mand og jeg tager dem også, da mennesket ikke selv kan danne essentielle fedtsyre, og skal derfor have dem tilført via kosten. Men ingen af os kan lide fisk, så vi tager det som kosttilskud i stedet for.

Jeg havde meget svært ved at få min søn til at tage disse kapsler og tænkte at det måske ville være nemmere at få ham til at tage dem, hvis han kunne se at min mand og jeg også tog dem. Derfor undersøgte jeg på nettet om sunde og raske voksne også kunne få gavn af Eye Q fiskeolie. Jeg læste at fedtsyrer fra fiskeolie absolut er nødvendige for vores hjernefunktion, da 90 % af hjernen består lecithin, som er navnet på denne fedtsyre. Min mand og jeg kunne derfor også få stor glæde af at tage dem.

Jeg synes, at man i det hele taget får bedre samvittighed, når man indtager fiskeolie. Man kan se en betydelig effekt på min søns sygdom, men effekten fra Eye Q på min mand og jeg er ikke ligeså mærkbart. Men det gør ikke noget, da vi kan takke fiskeolien, hvis vi slipper for sygdomme som f.eks. hjerte-kar-sygdomme.


Sorry, comments are closed!