Prøv gode slankekure


Jeg har igennem mange år prøvet mange forskellige slankekure. Nogle af dem har slet ikke ført til vægttab, mens andre har ført til stort vægttab. Hver gang jeg har oplevet et stort vægttab, har jeg også oplevet at jeg har taget det hele på igen + et pat ekstra kilo.

Det findes så ufattelige mange kure og metoder der fører til vægttab. Der er visse ting jeg har holdt mig langt væk fra, f.eks. hytteostkuren, hvor man kun spiser hytteost. Fy! Men ellers synes jeg at jeg har prøvet de fleste slankekure.

Jeg er på en kur nu som ikke er ekstrem som de fleste slankekure. Denne kur går bare ud på at holde sig fra stivelse, drikke en masse vand og dyrke lidt motion. Jeg kan love for at det virker!

Om en måned skal jeg til min kusines bryllup og mit mål er at kunne passe en kjole som er én størrelse mindre end den jeg bruger pt. Kjolen er allerede købt, for tænkte at det også kunne være en slags motivation for vægttabet. Jeg har i forvejen tabt 2 størrelser i løbet af 3 måneder, så jeg er meget optimistisk.


Sorry, comments are closed!