Helsekost mod dårlig fordøjelse og mangel på energi


En blanding af dårlig kost og mangel på motion, har været med til at jeg i flere år har døjet med dårlig fordøjelse og været fuldstændig tappet for energi. Derfor har jeg besluttet mig for at ty til helsekost. Efter en ordentlig omgang research, har jeg fundet en række produkter der meget gerne skulle kunne hjælpe mig med at komme af med mine “lidelser”.

Jeg skyder omvæltningen i gang med en omgang udrensningskur. Jeg har valgt mærket Biodrain, som kan købe i matas. Biodrain består af en masse urtepiller som man skal indtage mange af om dagen og samtidig er der en masse forholdsregler man skal overholde under kuren. Reglerne er ikke så komplicerede når man i forvejen har taget en beslutning om at prøve at give helsekost en chance

I mit research har jeg endvidere fået kendskab til et vidundermiddel, der eftersigende skal give energi og vitalitet. Navnet er rosenrod. Rosenrod giver bedre hukommelse og øget koncentration. Og som bonus øger den sexlysten hos både mænd og kvinder. Rosenrod og Biodrain retter op på mange af de problemer jeg døjer med indefra, og det vil selvfølge kunne ses på min hud. Specielt pga. udrensningskuren.

For at hjælpe huden på vej, har jeg investeret i Logona hudplejeserie. Ingen af Logonas produkter indeholder skadelige eller syntetiske stoffer og så er Logona endda økologisk. Nu føler jeg mig absolut godt dækket ind og klar til at stræbe efter et sundere liv med lækker hud!


Sorry, comments are closed!