Hudpleje og cremevaner med NUXE Natural Origin Cosmetics


nuxeCremer fra franske Nuxe er lavet med filosofien; Beauty by Nature. Selve navnet er en sammentrækning af de franske ord: NATURE and LUXE, så man kan kun forvente sig noget naturligt og luksuriøst, når man køber et af de mange produkter fra Nuxe.

Nuxe creme er lavet efter 3 forskellige værdier: natur, ydeevne og sensualitet.

Det naturlige i Nuxe’ cremer kommer fra ædle botaniske og aktive ingredienser. De indholder ingen mineralolie eller animalske stoffer. Gennemsnitligt er 80% af ingredienserne i Nuxe creme af naturlig oprindelse.

Ydeevnen i Nuxe’ creme er garanteret af at Nuxe’ samarbejde med F&U laboratoriet som har stor ekspertise i brug naturens ingredienser, hvorfor Nuxe har den optimale koncentration af aktive ingredienser. Nuxe bruger desuden et patenteret system for konservering af deres produkter som undgår brug af parabener.

Sensualiteten i Nuxe’ produtker kommer fra de dejlige teksturer, udsøgte dufte og fortryllende navne på produkterne.

Nuxe’ respekt for naturen

Nuxe har altid haft en respekt for naturen i produktionen af deres produkter – det er såmænd en grundpille i Nuxe’ identitet. Nuxe laver deres produkter efter en række grundlæggende principper og tanker:

  • Den bedste kombination af ydelse, sikkerhed og minimum indvirkning på miljøet gennem en streng produktdefinition og optimering af emballage.
  • Ansvarlig affaldshåndtering og reduktion i papirforbruget.
  • En CO2 rapport udarbejdes, som viser hvor de kan spare på energien og reducere udledningen af CO2.
  • Forpligtelse til bier via et partnerskab med Un toit pour les Abeilles (Et hjem for bier).

Hvis dette har givet dig mere lyst til at prøve nogle af Nuxe’ produkter, så kan du se et bredt udvalg af Nuxe’ produkter her.


Sorry, comments are closed!