Hvad er, og hvordan virker, BioDrain?


biodrain

BioDrain er et middel til at opretholde et normalt energistofskifte, mens et udrensningsprogram følges. BioDrain giver bl.a. et mineraltilskud til din lever- og galdefunktion, og støtter samtidig kroppen i opretholdelsen af en god udrensning. Udover dette, er BioDrain også medvirkende til at udrense, eliminere affaldsstoffer samt at nedbryde fedt i mave-tarmkanalen. Magnesiummet hjælper til normal proteinsyntese og energi-givende stofskifte.

Uge 1) De første effekter ses, og affaldsstoffer begynder at uddrives. Hyppigere vandladning, hovedpine og øget svedproduktion er normalt.

Uge 2) Størstedelen af affaldsprodukterne er udrenset, og du burde være mere frisk. Hyppigere vandladning ses stadig. Derudover er der risiko for mindre udslag i huden.

Herefter er kroppen i de fleste tilfælde fri for affaldsstoffer og huden burde virke strammere og finere. Du bør også opleve langt mere energi i hverdagen. I takt med at kroppens drænes for væske vil du opleve en naturlig vægtjustering.

Dosering af BioDrain

2 tabletter indtages med et stort glas vand 3 gange daglig. Minimum i 2 uger. Det anbefales at følge planen 2-6 uger ekstra. Ved brug af BioDrain er rigeligt med vand vigtigt. Minimum 1,5 liter dagligt, men gerne mere.
Bio Drain må ikke bruges af gravide eller børn under 1 år uden aftale med læge eller sundhedsplejerske. BioDrain bør ikke erstatte en varieret kost. Dagsdosis må ikke overskrides.


Sorry, comments are closed!