Det må være et tegn på alderdom, når man skal have implantater


Det var måske lidt naivt af mig at tro, men jeg troede seriøst, at mine tænder ville holde for evigt. Jeg må dog nok erkende, at det ikke bliver tilfælde, for da jeg var til tandlægen i mandags fortalte tandlægen mig, at det nok var på tide at jeg fik nogle implantater nogen af de steder, hvor mine egne tænder er begyndt at svigte.

Jeg er en gammel mand, indrømmet. Jeg har rundet de 78 år og er gået på pension for ca. 10 års tid siden. Det var nu meget dejligt dengang, men til min afskedsreception havde jeg nok ikke regnet med, at jeg et år efter ville stå hos en tandlæge og bede om implantater, det er gået meget stærkt synes jeg selv, men ok, 10 år er jo også en del. Der er sket mange ting siden da, men heldigvis er det da blevet billige at gå til tandlægen.

Hvis mine tidligere kolleger kunne se mig nu, så ville de nok grine lidt af mig, for jeg er blevet gammel at se på. Det med tænderne og implantater kunne de nok heller ikke lade være med at grine af. Jeg er nu egentligt ligeglad, jeg var ikke bedre selv dengang og gik også og grinte lidt af de gamle på kontoret, som stod foran at skulle gå på pension


Sorry, comments are closed!