Køb fiskeolie, også til dine børn


Jeg er mor til tre børn, og jeg ville gerne sikre mig, at de fik alle de vitaminer og næringsstoffer, de har brug for. Jeg synes, man hører så meget om børn med indlæringsvanskeligheder og allergier. Rådet fra min gode veninde var helt klart: køb fiskeolie til dine børn, det skulle være rigtig godt. Man kan nemt købe fiskeolie online, og til børnene kan man få små fine kapsler, så slipper jeg for at tvinge noget i dem.

Og det gjorde jeg så. ‘Køb fiskeolie‘ er et af de bedste råd jeg har fået længe, mine børn har intet imod kapslerne og tager dem som almindelige vitaminpiller. Endnu har de ikke beklaget sig.

Fiskeoliekapslernes smag skyldes kunstige aromaer, fordi de naturlige stoffer kan give børn allergier, fx fra røde bær. Og det er jo netop det, jeg prøver at undgå, så jeg er glad for at produkterne er så gennemtænkt. Det er jo meningen, de skal være til gavn, og jeg synes allerede, mine unger er rødere i kinderne. Køb fiskeolie -rådet har jeg også selv benyttet mig af.

Men jeg har været så fræk at tillade mig også selv at spise kapslerne med smag, der jo egentlig er til børn. Det bliver meget mindre fiskeagtigt, de smager udmærket, og de er rigtig nemme at bestille hjem. Vi er jo storforbrugere herhjemme nu. Og det er nemt, når alle spiser de samme. Så gør som os og køb fiskeolie.


Sorry, comments are closed!