Kosttilskud har givet mig stærke negle og glansfuldt hår


Jeg er altid blevet presset af min mor til at tage kosttilskud, men jeg hader at sluge piller og desuden glemmer jeg også tage dem, så det har aldrig lykkes mig at tømme en hel flaske med kosttilskud.

Jeg er ikke særlig god til at lave mad og jeg kan ærlig talt heller ikke lide at lave mad. Jeg synes mad smager meget bedre, når andre laver det for mig. Det har resulteret i at jeg ikke spiser så varieret og sundt. Når jeg skal lave mad til mig selv skal det gå stærkt, og det ender derfor altid med at der står fastfood på menuen. Heldigvis har jeg et ualmindeligt højt stofskifte, så vægten har slet ikke lidt skade af det. Men det har mine negle og hår til gengæld, og det hjalp slet ikke på situationen at jeg ikke tog kosttilskud.

Da jeg skulle finde en løsning på de skrøbelige negle og glansløse hår, tænkte jeg at jeg måtte begynde at indtage nogle andre sunde ting end hvad jeg plejer. Da min mor bor i den anden ende af landet, kan jeg ikke smutte forbi hende hver aften og spise sund mad.

For et par måneder siden begyndte jeg at tage kosttilskud, der specielt gavner hud, hår og negle. Jeg har for første gang i mit liv købt flaske nr. 2, netop fordi jeg kan se en betydelig forbedring. Min mor havde ret, men man kan sige at jeg har lært af min fejl.


Sorry, comments are closed!