Jeg skal have en god kronebehandling til mine tænder


Når man er tilfreds og gerne vil rose andre mennesker, så skal man også gøre det og det er min hensigt med dette indlæg. Jeg gik med tandpine et stykke tid og opsøgte, nok lidt for sent, omsider en tandlæge i Hellerup, som tilbyder kronebehandling. Vi snakkede kort om mine symptomer og allerede i telefonen kunne tandlægen fortælle mig, at det med høj sandsynlighed, var mine tandkroner der skulle ses efter til den konsultation som vi aftalte i telefonen.

Jeg var lidt nervøs for, at en kronebehandling ville gøre meget ondt. Men efter at jeg havde været inde på tandlægens hjemmeside, kunne jeg konstatere, at det også var muligt at få smertefri tandbehandling i forbindelse med at man får en ny krone på sin tand. Det er et tilbud som jeg har tænkt mig at tage imod, hvis det kan lade sig gøre i forbindelse med at man skal have nye kroner.

Jeg glæder mig faktisk til at få lavet mine tænder. Det gør egentlig ikke så meget, hvis det gør en lille smule ondt. Det skal jo gerne gøre lidt ondt før det bliver godt. Jeg er ret sikker på, at mine tænder bliver rigtig fine, når jeg har fået lavet en kronebehandling, så den smerte der evt. er forbundet med behandlingen, skal jeg nok overleve.


Sorry, comments are closed!