Optimer din kost med chlorella


Chlorella Den Grønne Alge 300 tabletter-pDa jeg dyrker sport på højt plan har jeg brug for at have en så sund kost som muligt, derudover har jeg i lang tid også tager forskellige former for kosttilskud for at kunne optimere min kost bedst muligt. Da jeg også spiser fisk næsten hverdag indtager jeg også en hel del kviksølv som følger med når man fisk, det er dog ikke farlig medmindre man spiser fisk morgen middag og aften, dog var jeg alligevel en smule ubekvem ved at indtage kviksølv i min krop.

Svaret er chlorella

Derfor valgte jeg at købe kosttilskuddet chlorella som er en encellet alge fra ferskvand, og har afgiftende egenskaber såsom udskillelse af netop kviksølv, derudover har stoffet en positiv effekt i forhold til forebyggelse af hjertekarsygdomme. chlorella er ikke så udbredt herhjemme i Danmark eller vesten i det hele taget, dog har chlorella været meget udbredt i fjernøsten og især i Japan dog har dens gode egenskaber gjort kendskabet til chlorella vokser langsomt men støt.

Jeg har selv købt kosttilskuddet i tabletform og skal indtage 4 tabletter 3 gange dagligt. Jeg kan varmt anbefale produktet til andre der gerne vil styrke deres immunforsvar eller ligesom mig gerne udskille kviksølv fra deres krop.

Hvis du gerne vil vide mere omkring fordelene ved chlorella, så kan du læse mere her.


Sorry, comments are closed!