Prøv denne slankekur


Hvert eneste år, så tvinger jeg mig selv til at gå på slankekur. Den er stensikker, for der er altid lige et bestemt tidspunkt på året, hvor jeg synes, at jeg er ved at blive for tyk, også går jeg jo helt i krise, og så skal det bare gå stærkt med at få smidt nogle kilo.

 Jeg har fundet en rigtig god slankekur på nettet, og det er første gang der rent faktisk har været en kur der har hjulpet mig. Jeg må indrømme, at det faktisk er en ret lækker kur, for man føler ikke, at man sulter sig selv, ligesom med så mange andre kure.

Denne slankekur giver en lov til at drikke et chokolademælkslignende produkt tre gange dagligt, og det mætter så godt, at man ikke føler nogen voldsom sult efter, at man har drukket dem. Og er der noget, som jeg elsker, så er det kakao mælk, så det kunne ikke være bedre.

Nu har jeg været på slankekur i 14 dage, og jeg har allerede tabt mig fire kilo, hvilket jo er et fantastisk resultat, som jeg er super tilfreds med, så nu må jeg bare fortsætte, og se hvor det ender. Jeg håber selvfølgelig, at jeg holder min vægt denne gang.


Sorry, comments are closed!