Jeg har købt en butik – nu sælger jeg helsekost


Jeg har i de seneste mange år haft en stille drøm om at åbne min egen forretning. Hele min idé har været meget udefinerbar, da jeg aldrig har vist, hvad jeg skulle sælge. Der skulle dog ske det, at ejeren af den lokale forretning, der solgte helsekost, var blevet nødt til at flytte til USA og da butikslokalerne var sat til salg, kunne jeg ikke lade være med at slå til.

I starten gik jeg og overvejede, hvad jeg skulle bruge lokalerne til, men blev så kontaktet af den tidligere ejer, der fortalte mig, at hun havde modtaget flere henvendelser fra skuffede kunder, der var kede af at butikken nu skulle lukke. Derfor blev jeg enig med mig selv og den tidligere ejer om at jeg ville fortsætte samme forretning med helsekost, bare under mit navn.

Det er en af de bedste beslutninger, jeg har tager, synes jeg. Jeg har overtaget alle hendes gamle kunder, og formået at tiltrække nye. Jeg har efterhånden sat mig rigtig godt ind i alverdens produkter indenfor helsekost og jeg nyder at vejlede kunderne indenfor emnet.


Sorry, comments are closed!