Spørgsmål om Kyolic fra Brevkassen


Kyolic-1-om-dagen-30-tabletterMange snakker om hvidløgspræparatet Kyolic, og her i Helse Brevkassen modtager vi også ofte spørgsmål om, hvad det lige er, at Kyolic kan. Vi har derfor valgt at bringe et af de spørgsmål vi har modtaget, så alle kan læse med og få svar på deres spørgsmål om Kyolic.

Spørgsmål

Hej Helse Brevkasse

Jeg er ikke så vild med hvidløg, men vil gerne have alt det gode, som man får ved at spise det. Jeg tænker derfor at begynde at tage hvidløgs tabletter, men det er vigtigt for mig, at jeg hverken får smagen af hvidløg, sure opstød eller andet der minder om smagen/lugten. Hvilke kan du anbefale?

Venlig hilsen fra Anne

Svar:

Hej Anne

Godt at høre, at du er opmærksom på alle de gode ting, man får ved at spise hvidløg. Som du jo måske allerede ved, indeholder hvidløg det virksomme stof Allicin, der har en lang række antibakterielle egenskaber, der blandt andet er med til at hæmme bakterieudviklingen. Derudover har hvidløg den egenskab, at det modvirker blodpladernes sammenklumpning, hvilket gør, at det har en gavnlig effekt på forhøjet blodtryk samt kolesterol.

Jeg kan stærkt anbefale dig at spise hvidløgs tabletterne Kyolic, hvis ikke du er vild med hverken smagen eller lugten af hvidløg. Kyolic er et hvidløgspræparat og kosttilskud, der kan fås som tabletter, kapsler og flydende, hvilket indeholder mange gode næringsstoffer fra hvidløget – helt uden at hverken smage eller lugte. Når man tager Kyolic, skal man kun tage én tablet om dagen, hvilken du jo snildt kan tage om aftenen, hvis du er bange for at opleve smagen af hvidløg  løbet af dagen. Det vil du dog højst sandsynligt ikke med Kyolic, da Kyolic, grundet sin lagring på 20 måneder, er så fermenteret, at det er fri for både smag og lugt.

En af de mange gode ting ved Kyolic er netop, at det har været lagret i de her 20 måneder og har gennemgået en fermenteringsproces, der båder resulterer i et præparat, der er fri for smag og lugt, men som også er betyder at Kyolic er spækket med gode næringsstoffer. Kyolic er og bliver et af verdens bedste hvidløgsprodukter. Under hele fermenteringsprocessen tages der løbende prøver for at sikre kvaliteten, så du som forbuger kan være forsikret et virksomt præparat.

God fornøjelse med Kyolic.

Venlig hilsen Helse Brevkassen


Sorry, comments are closed!