Tag nu bare den graviditetstest


Jeg tror, at jeg er gravid, men jeg tør simpelthen ikke tage en graviditetstest, for hvad nu hvis den er positiv. Jeg er jo gift, men jeg ved ikke helt om min mand er klar til at være far, for vi har ikke rigtig sådan talt om det.

Jeg ved bare, at det er virkelighed, hvis jeg går ned og køber en graviditetstest, men jeg ved også, at det er enormt fjollet, hvis jeg bare undertrykker det, fordi jeg synes, at det er nemmere at leve i uvisheden, men det er jo ikke holdbart.

Jeg skal bare tage mig sammen og gå ned og købe den graviditetstest, og så skal jeg bare tage mig endnu mere sammen til at tage den, også vil jeg jo med det samme vide besked, men det er nok den del af det, der gør mig lidt nervøs.

Nu har jeg ringet til min veninde, og hun har lovet mig at gå med mig ned og købe min graviditetstest, også vil hun være her når jeg tager den, for jeg tør simpelthen ikke at være alene, hvis den nu går hen og er positiv. Nu må vi se hvad der sker.


Sorry, comments are closed!