Tandblegning er vist den sidste mulighed, hvis jeg skal smile igen


Heldigvis er jeg ikke ryger, for så havde mine tænder nok set endnu værre ud. Faktisk troede tandlægen slet ikke på mig, da jeg fortalte ham, at jeg slet ikke ryger. Jeg skal da også indrømme, at mine tænder er meget gule, så der var også en grund til at jeg gik til tandlægen for at få en tandblegning.

Grunden til at mine tænder er så misfarvede, er nok, at jeg drikker en del kaffe. Nok et par kander i løbet af dagen. Når jeg kommer hjem går den så over på coca cola, mellem en halv til halvanden liter om dagen. Så jeg indrømmer da gerne at jeg ikke har været god ved mine tænder. Derfor tænker jeg, at en tandblegning vil kunne give mig mulighed for at starte på en frisk.

Når jeg har fået foretaget en tandblegning vil jeg også trappe gevaldigt ned på både kaffe og cola. Min tandlæge siger jo rigtigt nok, at det ikke er sundt for mine tænder med alt det kaffe og cola. Så hvis jeg ikke er bedre til at holde igen, så er en tandblegning ikke meget værd.

Jeg skal også være bedre til at børste mine tænder siger tandlægen. En tandblegning kan måske være vejen til hvidere tænder, men ikke til et sundere tandkød. Jeg plejer at børste tænder om morgenen, men glemmer det ofte inden jeg går i seng, det skal det være slut med nu.


Sorry, comments are closed!