Hvem er den bedste tandlæge i Hellerup?


Jeg har søgt lidt frem og tilbage på nettet og fundet en tandlæge i Hellerup, men nu kunne jeg også godt tænke mig at vide, om han er den bedste. Når det kommer til mine tænder, så er jeg bedøvende ligeglad med prisen, der skal det bare være 100% i orden.

I udgangspunktet tror man måske, at bare fordi man er tandlæge i Hellerup, så er man også god, men den hopper jeg ikke på. Dog har jeg nu fra flere kilder hørt, at den tandlæge, som jeg har kigget på kan sit kram og mere til. Jeg har også haft ringet til klinikken og de var utroligt søde til at vejlede mig omkring procedure og priser på behandling.

Den tandlæge i Hellerup som jeg har talt, med har også det nyeste udstyr og været på en masse kurser i moderne tandbehandling. Det står der i hvert fald på hans hjemmeside og det gør mig egentligt meget tryg. For mig er det meget vigtigt, at de er helt up to date med behandlingsmetoder og udstyr.

Når jeg har været af sted, bliver det spændende at høre, om den tandlæge i Hellerup lever op til mine forventninger. Jeg synes godt man kan forvente en del af tandlæger, for man betaler virkeligt kassen for at få ordnet sine tænder. Derfor skal det også være i orden – Det er da ikke for meget forlangt.


Sorry, comments are closed!