Biologirapport om urter og deres virkninger


Jeg har i forbindelse med en biologirapport fået til opgave at skrive om en række bestemte urter, og deres positive – eller negative – virkning på mennesket samt hvilke egenskaber, de har. Nu irriterer det mig selvfølgelig, at jeg ikke har hørt specielt godt efter i timerne, da vores lærer forklarede os om urterne.

Jeg er begyndt at læse om en masse lægeurter på nettet og i mine bøger, og jeg synes faktisk, det er ret interessant, hvilke positive virkninger hver enkel plante har på vores sundhed og velvære.

De urter, der især har fanget min interesse, er blandt andet brændenælder, som man kan lave te eller koge suppe på. Også kamilleblomst, som jeg før kun kendte fra kamillete, jeg troede kun var godt imod forkølelse, har også en beroligende virkning.

Når jeg er færdig med min biologirapport om alle disse urter, tror jeg, at jeg vil gå ned til min lokale helsekostforretning og købe en masse urter, så jeg kan blive rigtig sund og få mere energi i hverdagen.


Sorry, comments are closed!